Köpvillkor

När du köper en kurs eller föreläsning av oss, så ingår du ett avtal med Kompetenstjänst AB. Därför är det viktigt att du känner till vilka villkor som gäller för föreläsningen/kursen. Nedan återfinns dessa.

Garanti

Vi gör alltid allt vi kan för att våra utbildningar ska hålla så hög kvalité som du som kund och deltagare kan begära och förvänta dig.

Men trots alla våra ansträngningar så går det ibland inte som vi tänkt oss och något går fel.

Så om Du av någon anledning är missnöjd med utbildningen så återbetalar vi kursavgiften till 100%. Det enda vi vill är att du berättar detta för oss senast 14 dagar efter kurstillfället.

Orderbekräftelse

När Du anmäler Dig kan Du omedelbart skriva ut en orderbekräftelse. Har Du som kund beställt flera biljetter är Du ansvarig för att informationen når de personer som tillhör bokningen.

Specialkost

Har Du speciella önskemål om kost eller vill berätta om allergier så ange detta vid anmälan.

Övernattning

Om Du behöver övernattning på hotell i samband med kursen så bokar Du det själv. Du kan då enkelt använda Dig av www.bokahotell.se

Anmälan

Anmälan är bindande men du kan alltid skicka ersättare vid förhinder. Biljetten medger endast ett inträde. En avläst kod accepteras endast en gång och anses därefter förbrukad.

Du som kund är ansvarig att kontrollera om datum, tid eller plats för arrangemanget har ändrats. Har du som kund beställt flera biljetter är du ansvarig att information når de personer som tillhör bokningen.

Kursavgiften faktureras före kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. Erbjudanden och rabatter kan inte kombineras.

Angivna priser gäller med reservation för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Moms tillkommer på alla priser. Kompetenstjänst har rätt att ställa in planerade kurser varvid eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver betalas ej.

Vi reserverar oss för ändringar i kursprogram och eventuella fel.

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt avtal med dig.

När du genomför ett köp samtycker du till att vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk i mailet avbeställa vidare informationsbrev från oss.